По първоначална информация малко преди 19 часа челно са се ударили

...
По първоначална информация малко преди 19 часа челно са се ударили
Коментари Харесай

Тежка катастрофа: Цистерна и джип със седем души се удариха челно

По първична информация малко преди 19 часа  челно са се блъснали цистерна и джип, в който са пътували 7 души . Незабавно към мястото на случая са изпратени екипи на полицията, пожарната и незабавна помощ, заяви Министерство на вътрешните работи.

Шестима потърпевши са транспортират към болнични заведения . Цистерната е пренасяла към 15-16 тона газ, оповестява БГНЕС. Ранените са  четирима възрастни и две деца .

Възрастен мъж и две деца , потърпевши при злополуката край село Скравена, са откарани в болница „ Пирогов “, осведоми Българска телеграфна агенция. Състоянието на пациентите е тежко.

Те незабавно са поети от поливалентни екипи, състоящи се от лекари с разнообразни специалности, които в детайли ги преглеждат.

Четирима други, от които  трима мъже и жена, са откарани в болничното заведение „ Св. Анна “ , оповестиха от лечебното заведение. Към момента няма информация за тяхното положение.

От полицията споделиха, че следва на мястото на произшествието да се извърши оглед и да се изяснят всички обстоятелства и условия,  довели до тежкия случай .

Заради злополуката краткотрайно е  лимитирано придвижването  в сектора Новачене-Скравена по пътя  Мездра-Ботевград , осведомиха от АПИ.

Трафикът се пренасочва по обходен маршрут: по пътя  София – Своге – Мездра,  в двете направления. Шофьорите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост, припомнят от пътната организация.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР